+45 21 81 79 49 info@ccox.dk
Vælg en side
Bilpleje

En virksomhed med erfaring

Carecare by Oxholm blev etableret i 2002 af Lars Oxholm Jensen. Udover et solidt samarbejde med både private bilejere og samlere fra ind- og udland, servicerer vi også importører af eksklusive biler samt forsikringsselskaber. 

Vi har gennem årerne opnået stor specialistviden, særligt indenfor lakpleje og lakkorrektion, rens af specialinteriør, lugtsanering, langtidsforseglinger, samt andre former for overfladebeskyttelse.

For at sikre det høje kvalitetsniveau benytter vi udelukkende godkendte samarbejdspartnere, der efterlever samme høje standard. Det gør at kunderne kan få udført mange forskellige smart-repairs, som er udbedringer af mindre skader, i den absolut bedste kvalitet.

”Der lægges en stor mængde tålmodighed og præcision i hver enkelt opgave foruden brugen af nøje udvalgte produkter og maskiner.”

Mission

Vores mission er at servicere vore kunder bedst muligt, derfor sørger vi konstant for at dygtiggøre os og videreudvikle vores concept.

Når vi taler om bilplejekurser, er vores mål at give deltagerne en god basisviden både teoretisk og praktisk, så de er i stand til selv at kunne takle alle udfordringer efterfølgende. Desuden har vi en drøm om at lave nogle standarder i branchen, hvor vi hæver niveauet og får luget ud i de brådne kar. Vi så gerne der var nogle normer – der er idag alt for mange i branchen, som kalder sig professionelle uden egenligt af have den nødvendige viden og kunnen, og det er forurolignende.

Lugtsanering

For os er bilpleje ikke bare et job – det er en passion og det afspejler sig i vores arbejde.