+45 21 81 79 49 info@ccox.dk
Vælg en side

Bilpleje

Vi tilbyder bilpleje til kunder, der efterspørger kvalitet til mindste detalje. Vores speciale er veteranbiler, klassiske biler samt special- og superbiler. Vi kan uden at overdrive sige at vi er specialister på dette område og vores medarbejdere er de bedste inden for deres fagområde.

Bilpleje er en tillidssag og vores kunder ved at deres bil er sikret de bedste betingelser, hos os.

Vi har forskellige former for samarbejde men en række bilimportører og forsikringsselslaber

Vi gennemgår alle biler med kunden og sammen finder vi ud af hvilken behandling som passer bedst til kundens bil.

Nedenfor er en kort gennemgang af de forskellige produkter der hører ind under bilpleje. Vi henviser desuden til de sider hvor der er en mere udførlig forklaring på hver enkelt produkt.

 • Vask
 • Lakinspektion (og evt. interiør)
 • Lakering
 • Reparation af lakskader, så som ”nedfald”, ridser og buler
 • Lugtsanering
 • Rudeskift
 • Fælgreparation og lakering
 • Polering
 • Lakforsegling og coating
 • Foliering og PPF (Paint Protection Film)
 • Smart Repair

Ridsefri vask

Vi udfører en skånsom manuel vask, der er ridsefri. Der bruges kalkfrit vand og PH neutrale produkter. Vi forvasker og vasker i hånden og bilen eftertørres med bløde mikrofiber håndklæder. 

Lakinspektion

Vi gennemgår din bils lak og fælge sammen med dig. Ved gennemgangen kommer vi med vores anbefalinger og pris for en eventuel udbedring eller korrektion. Herefter kan du i fred og ro beslutte dig for hvad du ønsker skal udføres.

Lakering

Nogle lakskader kan ikke udbedres ved polering. Skal bilen lakeres sørger vi for dette, uanset om bilen skal have en komplet eller delvist omlakering.

Reparation af lakskader

Nedfald

Der er mange ting der kan skade din bils lak. Det kan være nedfald fra træer, fugle og andet som tjære og flyverust. Vind og vejr påvirker i stor stil din bil, herunder sol, regn, frost og ikke mindst salt fra vejene og eventuelt havet.

Her kan en forsegling af lakken i form af en Ceramic coating være en god investering.

Ridser

De ridser de fleste kender, er de ridser man får i lakken efter gentagende besøg i vaskehallen.

Her kan en forsegling af lakken i form af en Ceramic coating være en god investering.

Derudover kan ridser opstå på mange forskellige måder. Overfladiske ridser kan fjernes uden en lakering. Er det en dybere ridse, kan det være nødvendigt at få det lakeret.

Buler

Buler kan ofte udbedres uden lakering og en udbedring uden lakering er absolut den bedste løsning, da man derved bevarer originallakken.

Lugtsanering

Lugtgener kan med 95% garanti fjernes ved en lugtsanering af din bil. Det er altid ideelt, at få det udbedret hurtigst muligt, for at opnå det bedst mulige resultat. Lugtsanering er en længere proces som tager 3-4 dage, da bilen gennemgår flere processer for at fjerne lugtgene.

Rudeskift

Vi tilbyder at få din rude udskiftet. Dette kan ske i forbindelse med din bil bliver serviceret hos os, således at du skal undvære din bil i kortest mulig tid.

Fælgreparation og lakering

Reparation at fælge kan gøres i større eller mindre grad. Vi tilbyder udbedring af mindre skader, vi tilbyder også komplette renoveringer eller omlakering af fælge. Vi tilbyder også coating af dine fælge, for optimal beskyttelse.

Ring på +45 21 81 79 49

Polering

Polering fjerner defekter i lakken, så som ridser, ætsninger og andre defekter. Efterfølgende vil lakken fremstå flot og med optimal dybde igen.

Lakforsegling og coating

Begge disse behandlinger langtidsbeskytter din lak. Du bestemmer selv hvilken forsegling du ønsker og hvor længe forseglinen skal holde. Du kan selv vælge hvor længe du ønsker forseglingen skal holde. Du kan vælge alt fra 6 mdr. og op til 9 år, ved normal brug. De fleste vælger fra 24-36 mdr. Vi hjælper og råder dig med at vælge den forsegling, der paser bedst til dig og dine behov

Foliering og PPF

Vi tilbyder hel eller delvis foliering. PPF er en transparent folie som er ca. dobbelt så tyk som ordinær folie. PPF (paint protection film) er optimalt til beskyttelse mod stenslag og ridser. PPF også kaldt ”Clearbra”, monteres oftest på front og spejle.

Smart repair

Udbedringer af mindre skader kaldes smart repair. Det kan være stenslag, dellakering af lakskader, brandhuller, reparation af læder, vinyl glas etc.

Academy

Hos Carcare by Oxholm er vi stolte af at kunne tilbyde kurser og diplomprøver i bilpleje.

Kurserne udbydes til private så vel som foreninger, klubber, forhandlere, importører, professionelle etc. Kurserne skræddersyes iflg aftale.

Hvis du har lyst til at vide mere om pilpleje og lære det selv, kan du tilmelde dig et af vores kurser.